onsdag den 5. januar 2011

2011! Slet slet ikke tilykke!!

Okay! Det er så nu jeg skal lave en opsumering af sidste år og næste års forventede højdepunkter... Det kan jeg vel godt gøre. Det er jo meget rart lige at få orden på tingene.
Øhm okay.. 2010, Farvel. Tak for et år med en masse lektier! tsk.. Men også tak for et år med en masse hyggelige stunder! Sommerferien var, som altid, dejlig! Roskilde og ø-lejr var rigtig hyggelige. Frivillig musik startede i starten af 3.g og det bår' dæjligt. En fantastisk julekoncert osv :D At jeg fik købt mig en bas var også helt ufatteligt! Men umiddelbart har jeg ikke udrettet det helt fantastiske i år. Det er ikke lige fordi jeg har redet den 3. verden eller noget. Har nok egentlig haft mit mest dovne år ever. Jeg blev 18!! Hvilket betød jeg mistede mit job og pga. skole har jeg ikke rigtig haft særlig meget tid til at være social. HVIS jeg skulle lave mig et nytårsfortsæt skulle det være; Mere social omgang, få et job og flytte hjemmefra. Og alt det betyder, jeg skal være MINDRE doven. Så det er vel mit egentlige mål for i år. Dog, tror jeg ikke helt på nytårsfortsæt, for synes det er en ret dårlig grund til at gøre noget ved alt det, man er utilfreds med i livet. Et nyt år er jo bare en dårlig undskyldning for at komme igang. Men hvis man har brug for, at klokken bliver 00.01 som et spark i røven, er det vel okay nok. Der er en dårlig undskyldning, men hvis man havde en god undskyldning, havde man jo nok gjort det.! Do'h. Nårh, nok om det. Det kan jeg følge op på om et halvt år.. I år har jeg forresten haft 1 års dag med min kæreste-tæreste! <3 er det ikke sødt?

Okay!! 2011! I år bliver jeg 19 år.. Så ved man, man er ved at være gammel. Jeg ved også, jeg bliver student i år. (Med mindre jeg dumper!) Hvilket jeg virkelig ikke håber.. :/ I maj måned skal jeg også ud at rejse :) Det bliver noget charter-rejse-halløj, da Jespers (Min kærestes) morfar har inviteret hele familien (14 msk.) på ferie. Ja, jeg ved ikke, hvor han får pengene fra. .. Til sommer skal jeg på ø-lejr (Måske med papi), muligvis til Roskilde-festival, hvis pengene rækker og måske endda også på cykel ferie :O . Har også overvejet lidt, at tage på noget højskole-kursus-musik-gøjl i England. Og hvad resten af året byder på, kan kun skæbnen vide :O Forhåbenligt får jeg også spillet en masse musik :) Men det er lidt af en selvfølge.
Peace out :D

3 kommentarer:

  1. Uh, rart med en lille fin opdate! :D

    SvarSlet
  2. Og din blog er blevet pæn! :D

    SvarSlet
  3. Hehe velbekommen :) Og tusind tak! Den er måske blevet en smule tøsset, men det er sku nice nok.

    SvarSlet