søndag den 5. juni 2011

LæseFERIE :D

Åh, det er alligevel lidt rart at have læseferie, hvis man bare fjerne det der med læse!!

Har været oppe i 4 eksamner indtil videre og mangler nu 4 igen!! Historie er den næste, der er på programmet på fredag, men skal jo trække torsdag... OMG!!
AT gik btw a røv, så fuck me hard. Et 4-tal. Ej men gider du lige. Har aldrig fået 4 til en mundtlig eksamen (udover 4 i fysik i folkeskolen)! Og slet ikke i AT. Tsk! Men det er da også bare typisk, når nu det er eksamen. Giver Anne Grethe (min musiklærer) skylden, fordi hun kom 20 MINUTTER for sent. Magen til outrages skal man da lede længe efter. (Indrømmer dog, at det sikkert ikke ville ændre noget, hvis jeg fik om-eksamen) Life goes on og AT doesn't matter!

Nu er fokus på de næste eksamner og livet efter dem. Og JA! der er liv efter eksamnerne! Jeg ved det godt - det er svært at tro, men bare vent :)

Det der med at læse, det bliver også bare lidt lettere, når man kan ligge i haven hele dagen og svømme lidt i poolen! muhahaha
Har også sovet i telt i nat, som kompensation for at jeg ikke skal på festival i år. Sov sammen med Jesper som bare sov som en sten, mens jeg lå og pisse frøs!  Tsk. Magen til uforskammethed skal man lede længe efter....
De næste par uger bliver mega stress, så forvent ingen updates.

Pøj pøj med alle jeres eksamner derude :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar