fredag den 6. maj 2011

Så går turen til Thailand; day 1

Ja, så ligger man lige nede i 'Thailand på hotelværelset og chiller for the night :) Heldigvis er der wi-fi (men hvor er der IKKE det i Thailand?!?!) Det er helt vildt .. Som en klog mand engang sagde; "Hvis der ikke er en net-café eller gratis wi-fi i nærheden, så er du ikke Thailand.! "Desværre" kan jeg bare ikke gå på Facebook her, men så der det sku godt, man har en blog !!
Kl. ´hernede er nu 22,56 og det har været en dejlig dag. har bare gået rundt i HUA HIN det meste af dagen og set stedet. Det er jo 1. dag indtil d. 14, med den 11. tager vi til Bangkok og bor der lidt også.

Det er sjovt at gå rundt i gaderne om aftenen, for der er SÅ meget liv - for ikke at nævne piger, der står på alle barene og råber efter en for at lokke én ind på baren.. Hvor mange af dem, der så er kvinder.. Tjaaah ? Har i hvert faldt set flere She-males end jeg kan tælle! Det er sku fedt.
De seværdigheder, vi har planlagt at opleve er indtil videre Tiger Templet (som styres og køres af munke! Awesome) og en eller anden Kwai-river. Så skal vi også på Safari, hvor vi skal ride på elephants - det bliver sejt.. Sidst jeg red på elefanter, var da jeg var en lille tøs i cirkus..
Sidste ting vi også har planlagt er at se vandfaldet Palu La (tror jeg det hedder..), hvor man vidst kan bade i :D
Thailand er virkelig fedt, fordi det er SÅ anderledes end Dk. Der er virkelig en kulturel forskel! Men alligevel kan man godt fornemme, at de er meget inspirerede af vestenlige lande -- nok fordi der er så mange turister. Hahaha det sjoveste er, når de siger: "Kom kom! Billigere end Bilka!" Haha så har de mødt for mange turister :P
I dag har jeg købt mig en stretch på 1 cm - den kostede omkring 23 kr.. Haha det er for fedt. Så skal jeg bare lige finde  nogle øreringe til også.

Det var hvad jeg lige havde at sige i dag! Håber I hygger jer derhjemme, jeg brokker mig i hvert fald ikke :D Tror også jeg lige laver en opgave, så jeg kan holde ferie med god samvittighed .

Miss you all <3

Ps. Mette Louise! Hvis du gerne vil have et postkort, så send lige en mail med din adresse ;)

2 kommentarer:

  1. Sejt! Håber du får skrevet lidt mere i bloggen, imens du er i Thailand! Det lyder rigtig fedt! Er sgu en smule misundelig! :)

    Men pas nu på dig selv, glæder mig til at høre mere! :)

    SvarSlet
  2. Tusind tak :D Det skal jeg nok - altså passe godt på mig selv. Skal også til at skrive blog nu... Glæd dig :) hahah

    SvarSlet