søndag den 8. maj 2011

Thailand day 2 + 3

Ja, fik ikke lige skrevet blog i går, så skriver for to dage i dag :D Det var fordi Carsten (min svigerindes kæreste har fødelsdag i dag, men vi fejrede det lige lidt da kl blev 00. Han har forresten en tvilling bror, og det var første gang han havde fødselsdag alene - pga. tidsforskellen altså!)

Men i går lørdag (det er meget svært at holde styr på dagene hernede - de forsvinder bare. Men der var vi i en safari park, hvor der var elefant show først. Det var sku vildt sjovt og utroligt hvad de kunne få dem til. Jeg skulle stå som en skydeskive, med balloner under armene og mellem benene, mens en elefant kastede en dart pil efter mig! +++ jeg havde bind for øjnene!! :O synes selv det var meget modigt! De snød så lidt fandt jeg ud af bagefter, men det vidste jeg jo ikke i øjeblikket! (Billeder kommer)
Efter det så vi slange og krokodille show. Det var også ret fedt! de kyssede med giftige slanger! Og til sidst red vi rundt på elefanterne i en time. Dét var altså hyggeligt. Købte også en kæde med en elefant i af hende, som første vores elefant.
Det fede var, at man kom rundt på hele reservatet på den tur. Også rundt der, hvor elefanterne holdt pause, og der var virkelig mange, så det ikke var de samme, som lavede noget hele tiden. De havde også massere af skygge og mad osv., så de havde det godt. Det er jo ret vigtigt, synes jeg, når nu det er sån noget turist halløj. De fleste af medarbejderene boede også i reservatet, så de havde det også godt! :)
Senere den dag gik vi så rundt i Hua Hin på nogle forskellige markeder og jeg fik købt to kjoler, som virkelig er et must hernede!! og et billede af tre små buddhistiske drenge med de der "don't see, don't hear, don't talk" ting. Den minder også lide om tegnefilmen "Avatar" med drengene. nååårh.
Vi var også på en restaurant, hvor en gammel dame (vores tjener) kunne huske 14 mennesker bestillinger + drikkevare i hovedet - uden at lave fejl! Det er sku skillz! Det har hun sikkert brugt tid på at lære, i stedet for alfabetet :P

I dag (dag 3 - søndag) har vi så været på stranden, som er lige ved hotellet stort set. Der sad vi rigtig længe (og ventede på mad....) øv øv. Og det regnede også virkelig meget, som er lidt øv fordi ens ting bliver våde men det er jo ikke ligefrem koldt hernede!!! :O Det er jo Carstens fødselsdag i dag, så han har bestemt hvad vi skulle.
Bagefter strandturen gik vi hjem og havde "fri leg", hvor jeg så bare sov.. Haha! Kan ikke helt for vendt min døgnrytme, så er VILDT træt om morgenen - med det hjalp med en lang lur. Så var vi ude at spise (og er efterhånden lidt træt af fisk og spicy food) men det tager man jo med i oplevelsen ;) Til sidst i dag har vi bare vandret rundt i byen på de forskellige natmarkeder og kigget på boder. hihihi købte også lige en McFlurry med oreos på mac'en, så lidt vestligt er her da.. hahah :P Det var dejligt! Nu er klokken efterhånden 23, så må hellere gå i seng. Sidder på værelset med dejlige Jesper ved siden af, som spiller Pokémon på sin Nintendo Gameboy i sort/hvid = retro! I morgen skal vi ind og se vandfaldet Pala U (hedder det!) og en eller anden gammel by med gamle mennesker (det er hvad jeg ved).

Forresten! Jeg gider ikke sende postkort hjem til nogen, for de har ikke nogle seje postkort, som viser noget specielt. Det er bare standart. Så det gider jeg ikke - I må betragte dette som et postkort :)

Ville gerne sige godnat på thailands, med det kan jeg ikke lige.. Men I må hygge jer derhjemme. Vi ses om en uges tid :D

XO XO

1 kommentar: