mandag den 5. marts 2012

Hello again :D

Det er efterhånden så lang tid siden jeg har skrevet blog, jeg næsten ikke kan huske hvordan man gør, men det er vidst noget med, jeg lukker en masse tanker ud...

Siden sidste...
Jeg valgte ikke at arbejde hos Ecolab alligevel, da jeg simpelthen ikke tror kontor livet er noget for mig. Istedet fik jeg job hos Deichmann, som er en skokæde, der sælger viiiildt billige sko. Butikken ligger i Spinderiet, så alle der har lyst til at komme forbi og sige hej, kommer bare :D
Det er meeega hårdt at arbejde i butik, mest pga de sure kunder og det faktum at jeg først er hjemme kl 20, når jeg lukker .. Så på den måde var det måske noget lort at sige nej til Ecolab. Men tilgengæld har jeg de bedste kollegaer og den bgedste chef, og jobbet i sig selv er meget udfordrende og spændende.. og ja, så er der jo en masse SKO! Og nu hvor jeg er en pige, så elsker jeg SKO! Har da også fået købt en 10-15 par i det sidste halve år -.- Love it.

Siden sidst har jeg også tabt mig 12 kg! Så nu er jeg kun ca. 6 kg fra målet - nemlig 60 kg.. Det var ikke kun en hue jeg fik ud af gymnasiet.. Også lige en små 20 kg! Tusind tak! Det er både pga arbejdet, som kan være lidt fysisk hårdt, men også fordi jeg cykler 50 min om dagen til og fra arb og så fordi jeg er startet i FitnessDK jeg har tabt mig så meget., Det er sku lækkert. Har lige købt et par bukser i st 38! Yes man :)

Jesper og mig er stadig sammen og vi nærmer os de 3 år. Det er sku så lækkert og jeg elsker ham virkelig meget. Vi har snakket om at flytte sammen snart, selvom jeg helst vil have mit eget først, men det er der bare ikke rigtig råd til :/
Han har lige gennemgået en kæbe operation, der skal fjerne hans underbid og give ham normalt bid og det ser fint ud indtil videre. Dog er han stadig meget hævet i hele ansigtet. :D Det er som at få en ny kæreste.. :)

Lægger også lige et par billeder op af mit nye hår, mine nye akryl negler (som btw er mega svære at skrive med) og en ny piercing, jeg har fået lavet sammen med min chef, på fingeren.

Håber at alle er kommet godt ind i det nye år og håber på at blive bedre til at skrive blog regelmæssigt :D"If you don't love yourself, no one else will"

2 kommentarer:

  1. Fantastisk med en opdatering! Tillykke med dit vægttab, det er sgu godt gået! :D Og både dit hår, negle og piercing ser sgu godt ud!

    SvarSlet
  2. Tusind tak :D Det er også bare lækkert med vægttab. Det kender du jo alt til :D

    SvarSlet